BAYANLAR KONUSUNDA ERKEKLERE TAVSİYELER


Aşağıdaki yazılanlar, uzun süre bayanlar hakkındaki araştırmalardan sonra uzmanların kaleme aldığı yazılardır. Karısını, sevgilisini elinden kaçırmak istemeyen erkekler, aşağıda yazılan bu maddelere kelimesi kelimesine, hatta harfi harfine uysunlar. Hatta bu yazıyı kağıda yazıp saklayın. Ömrünüzün son saniyesine kadar size lazım olacaktır. Unutmayın, bu öğütler istisnasız bütün bayanlar için geçerlidir. İster entel, ister feminist olsun, sonradan edinilen sıfatlar kadının doğasını değiştirmeye yetmez.

1. Anlattığı her şeyi 'Dünya'nın en ilginç konusu'ymuş gibi çok dikkatli şekilde dinleyin. Anlattığı şey, tırnaklarının çabuk kırılması ya da daha önce bin kez anlattığı kedisinin maskaralıkları olsa da...

2. Ne zaman sizi arayıp 'Ne yapıyorsun?' diye sorsa, ona vereceğiniz cevap her zaman 'Seni düşünüyorum' olsun. Biliyorsunuz, pembe yalanların hiçbir günahı yoktur.

3. O'na hayatınızda 'en önemli' olduğunu sık sık söyleyin. O'na çok özel olduğunu hissettirin. Daha önce kimseyi bu kadar sevmediniz; hayatınızda o'ndan bilge kadın görmediniz.

4. Çok sevildiklerini bilmek yetmez. Bunu sizin ağzınızdan her an duymak isterler. Bir gün önce söylemiş olmanız hiçbir şey ifade etmez. Dün dündür, bugün ve her yeni başlayan gün, her şeye yeniden, sanki en baştan gibi başlamanız gerekir.

5. O'nun yanında başka bir kadının güzelliğinden, meziyetlerinden asla bahsetmeyin. Sözünü ettiğiniz kişi o'nun kız kardeşi olsa bile...

6. Televizyonda asla kadınların boy gösterdiği programlara takılmayın. Hele göğüslerinin yarısı ortada VJ'ler, hostesler ve bu tür programlar. Unutmayın, kadınlar yalnız başka kadınları değil, işinizi, annenizi, babanızı, kardeşinizi, erkek arkadaşlarınızı, bilgisayarınızı, futbol takımınızı da kıskanırlar.

7. Sohbetleriniz sırasında bir gün o'ndan ayrılırsanız, bunun sizin için dünyanın sonu olacağını ima edin. Yağmasanız da gürleyin.

8. Kadınlar aşkı yoğun yaşarlar. Aşık kadın için sizin dışınızdaki her şey dolgu malzemesidir. Biliyorum zor olacak ama siz de biraz gayret edin; aşkı 'yapılacak işler' listesinden çıkarıp hak ettiği yere koyun.

9. Tamam, erkek milleti olarak nihayet 'Seni seviyorum' diyebilmeyi başardınız. Ama bunu o kadar kuru, tatsız ve coşkusuz bir biçimde yapıyorsunuz ki... Biraz gayret edin, dilinizle söylemeden önce yüreğinizde ısıtın biraz şu sözü.

10. Romantik olun. Gözlerinin içine bakın, ellerini tutun. Kadını uçurmanın tek yolu o sizin bildiğiniz yol (seks) değildir.

11. O'nunla yakın temas (seks) sonrasında sakın ha gözünüzü tavana dikip düşünmeyin. Yani işiniz bitip doyuma ulaştıktan sonra 'Öküz öldü, ortaklık ayrıldı' halleri takınmayın.

12. Kadınlar adeta ilgi görmek için yaşarlar. Eğer beklediği ilgiyi sizden göremiyorsa, kendisiyle ilgilenecek adamı yakında mutlaka bulup kendini onun kollarına bırakacak ve her konuda o erkeğin kendisini tatmin etmesine izin verecektir, hiç merak etmeyin.

13. Saç rengi, biçimi, makyajı, vs. görünüşüyle ilgili değişiklikleri hemen fark edin. Bu konuda kendinize güveniniz yoksa tedbir olarak sık sık 'Sende bir değişiklik var' deyin. Elbet birkaçı isabet edecektir.

14. Beraberliğiniz başlayalı kaç yıl olursa olsun, o'na eskimiş muamelesi yapmayın. Hele, 'Nasıl olsa bir yere gidemez' hallerine hiç teşebbüs etmeyin. Kadını 'elde bir' görmek, 'ele kaptırmak' için birebirdir.

15. Beraber dışarı çıktığınızda etraftaki kadınlara attığınız bakışların 'kaçamak' olduğu sizin yanılgınızdan başka bir şey değildir. O, arkası dönük olsa bile nereye baktığınızı görür.

15. 'Erkeklerin aldatması'yla ilgili bir konuşma geçtiğinde sizin asla böyle bir şey yapmayacağınızın ipuçlarını aralara serpiştirin. Sohbet süresince o bütün duyu organlarıyla sizi takipte olacaktır, bilmiş olun.

16. Kadın-erkek ilişkisi üzerine asla felsefe yapmayın. Hatta hiçbir şey üzerine yapmayın. Sizin genel anlamda söylediğiniz her sözü, o, ilişkinize dair söylenmiş olarak kabul edecektir.

17. Erkekler genellikle arkadaşlarının yanında bülbül kesilirler, eve gelince bülbülün dut yemişine dönerler. Yapmayın. Güzel sesinizden, engin bilginizden, dahiyane fikirlerinizden kadını mahrum etmeyin.

18. Diyelim ki tartıştınız ve size 'Beni arama' dedi. Bunun anlamı kesinlikle şudur: 'Telefonun başında beni aramanı bekleyeceğim.'

19. Sizi eskisi kadar kıskanmıyor, her fırsatta sitem etmiyorsa artık o'nun için çok önemli değilsiniz demektir.

20. Bütün bu sayıp döktüklerimi yapın ama o'ndan hiçbirini beklemeyin. O'na, vermeden almanın zevkini yaşatın.
Unknown
Unknown

sonraki
« Prev Post
önceki
Next Post »
Blogger tarafından desteklenmektedir.